Προκηρύξεις Υποτροφιών

Εδώ, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για προκηρύξεις υποτροφιών. Επιπλέον, εδώ μπορείτε να βρείτε ιστοσελίδες για αναζήτηση υποτροφιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Περιγραφή: Προκήρυξη δύο (2) διαγωνισμών ανάδειξης τεσσάρων (4) υποτρόφων για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και σπουδές Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού, ακαδ. έτους 2014-2015 από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ».
Φορέας: Κληροδότημα «ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ"
Κρίσιμη Ημερομηνία: 11/4/2017

Περιγραφή: Προκήρυξη είκοσι(20) υποτροφιών για σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προς άπορους αριστούχους Αρκάδες.
Φορέας: Ίδρυμα Μπάκαλα
Κρίσιμη Ημερομηνία: 21/4/2017

Περιγραφή: Προκήρυξη ετήσιου Προγράμματος Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό για εξειδίκευση σε κλάδους , που απαιτούν τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονες προσεγγίσεις σε θέματα Διοίκησης και Στρατηγικής.
Φορέας: Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Κρίσιμη Ημερομηνία: 28/4/2017

Περιγραφή: Το Ίδρυμα Σύλβιας Ιωάννου ανακοινώνει το 5ο Πρόγραμμα Υποτροφιών για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στους τομείς των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών σε θέματα (δηλαδή την ιστορία, τη γεωγραφία, πολιτισμό, κλπ) που σχετίζονται με την Κύπρο.
Φορέας: Ίδρυμα Σύλβια Ιωάννου
Κρίσιμη Ημερομηνία: 30/4/2017

Περιγραφή: Το Ίδρυμα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, τη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.
Φορέας: Ίδρυμα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Κρίσιμη Ημερομηνία: 9/6/2017

Εδώ, μπορείτε να βρείτε ιστοσελίδες για αναζήτηση υποτροφιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.